Pizzete in foite

de gugugh in Pizza, 15 Dec 2010 | 3768 vizualizari

 

o reteta de pe gourmandia care merita sa o icnercati , e ff buna

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 gr faina
  • 300 gr branza dulce
  • 300 gr unt rece
  • un praf sare
  • Pt uns deasupra:
  • pasta tomate
  • 1 linguritza oregano
  • 2 linguri ulei
  • parmezan/cascaval
  • optional:
  • salam, ciuperci, masline, ceapa si ce mai doriti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete in foite:

Aluatul: ingredientele de la aluat se omogenizeaza bine pana devine un aluat omogen ,  nu se insista cu framantarea si se da la rece 3 ore.

Pasta de tomate se amesteca cu oregano si uleiul.

Se intinde o foaie ceva mai groasase decupeaza fie cu paharul fie cu alte formese unge cu pasta de tomate si se pun deasupra ingredientele taiate marunt dupa preferinta. Se coace in cuptorul preincalzit.

TIPS-URI

1

puneti multa multa dragoste si totul va va iesi de minune

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete in foite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

16.12.2010, 18:27

ce bine arata....

Dana_Retetegg 1

16.12.2010, 18:36

buuunee

aziz 1

16.12.2010, 19:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa